Arıklı,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Arıklı,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

    Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.  Mesajında 19 Mayıs’ın büyük Türk milletinin varoluş mücadelesinin başlangıcı olduğuna vurgu yapan Bakan Arıklı,19 Mayıs’ın direnişin sembolü olduğunu ifade etti.

Arıklı mesajında şunları ifade etti;

Ecdadımızın bu kurtuluş mücadelesi ve bağımsızlık aşkı başka milletlerin bağımsızlık mücadelesine de örnek olmuştur. Bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu kendimize kılavuz edersek bu ruh, daha müreffeh ve güçlü yarınlar için azimle çalışmamızı ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır.

Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, ecdadımızın gösterdiği kahramanlık ruhuna bağlı olarak; istiklal ve istikbalimize, tarihimize, kültürümüze, cumhuriyetimize ve milli benliğimize ebediyen sahip çıkacaktır. Gençlerimiz, kendilerine emanet edilen değerleri daha da zenginleştirecek ve milli mücadele ruhunu her daim ayakta tutacaktır.

  Cumhuriyet’in emanet edildiği  gençlerimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızı sonsuza kadar koruyacağına olan inancımla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum”                                                

 

KKTC Başbakan Yardımcısı

Ekonomi ve Enerji Bakanı

Erhan Arıklı

Print
Yayınlanma tarihi: May 19, 2021,
Haber Kategorisi: 2021,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
123
KKTC-Güney Kıbrıs Fiyat Karşılaştırması

KKTC-Güney Kıbrıs Fiyat Karşılaştırması


40/2003 sayılı Tüketicileri Koruma Yasasının 19. maddesine istinaden Dijital Karekod ve Dijital Etiket Uygulamasına ilişkin hazırlanan Genelge II'de belirtilen 80 ürün grubu ve ürün çeşitleri içinden Ticaret Dairesi tarafından Güney Kıbrıs ve KKTC’de 66 ürün için fiyat alınmıştır. Bahse konu istatistik verileri doğrultusunda 54 Ürünün (% 81,82) KKTC de ucuz olduğu, 12 Ürünün ise ( %12,18) Güneyde ucuz olduğu görülmektedir

Aşağıdaki tabloda KKTC’de ucuz olan / pahalı olan ürün gruplarının ve bazı ürünlerin yüzdelik olarak ortalaması yer almaktadır.

KKTC-GÜNEY KIBRIS GENEL FİYAT KARŞILAŞTIRMASI indirmek için tıklayınız.

TİCARET DAİRESİ BİRİM FİYAT KARŞILAŞTIRMASI indirmek için tıklayınız.

 

Devamını oku
4567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345